layer_1
floor_ico_1

Tendha ndhuwur gendheng alus

Tarub ndhuwur atap alus Arcadia digawe kanthi macem-macem ukuran: 1.2 * 2.4M, 1.4 * 2.4M, 1.6 * 2.4M, 1.8 * 2.4M, uga nganggo bahan tahan air rip-stop polycotton 280G paling tahan lama, 600D berlian Oxford, 420D Oxford . Ukuran lan bahan uga opsional. Wis disiyapake kanthi cepet lan gampang dipasang ing bilah atap. Ing ngisor ruangan lampiran ora opsional.
  • Basis amben: Bobot Aluminium bobot entheng 1mm
  • Tiang: Tiang aluminium Dia 16mm
  • Kasur: umpluk kapadhetan 6cm kanthi tutup sing bisa dicopot
  • Werna lelungan: 450G PVC kanthi velcro lan zipper
  • Jendhela atap, tas sepatu ora opsional
floor_ico_2

Tenda Atap Cangkang Atas Keras

Tarub ndhuwur atap cangkang Arcadia Hard iku kualitas tahan lama kanggo trailer utawa mobil kemah. Tenda Shell Rooftop Hard tahan luwih suwe. Lan luwih tahan apa wae sing ditolak dalan sampeyan. Pancen ora mung anti banyu, nanging bisa tahan salju lan luwih becik ngatasi angin. Tenda Atap Hard Hard Hard uga paling gampang disiyapake, kanthi harfiah dipasang menyang rak atap, lan yen sampeyan siyap mlebu, cukup angkat salah siji sisihane lan gampang lan gampang, biasane kurang saka sak menit
  • Ukuran: 203 * 138 * 100CM
  • Cangkang: Fiberglass
  • Kain: polycotton 280G
  • Tangga Teleskopik Tangga Aluminium
  • Kasur: umpluk kapadhetan 6cm kanthi tutup sing bisa dicopot
  • Rong gaya opsional
layer_2
layer_3
floor_ico_3

Swag

Swag Arcadia cocog kanggo kemah, tur, hiking utawa akhir minggu, sing cepet, gampang, awet, tahan cuaca, nyaman 1 utawa 2 wong dobel, tunggal, raja utawa dobel. Kantong kalebu kasur busa, gampang dipasang lan nggawa jaminan kualitas. Iki uga dilengkapi pinggiran lantai anti banyu PVC sing ngalangi bocor ebun. Desain sing luwih apik saiki nggunakake tiang aluminium berkualitas sing nggawa kekuatan lan stabilitas ekstra.
  • Kain: 400G polycotton, ripstop, anti banyu
  • Tiang: Pilar aluminium 7.9MM
  • Zipper: merek SBS
  • Lantai: 450G pvc
  • Kasur busa: kekandelan 6cm kanthi tutup sing bisa dicopot
  • OEM kasedhiya
floor_ico_4

Awning Atap Mobil

Arcadia ngasilake macem-macem awning anti banyu sing bisa ditarik, kanthi macem-macem ukuran, supaya cocog karo kendaraan sing nganggo rak atap. Kanthi bagean opsional: tembok sisih, kamar bolong, lantai pasir lan sapanunggalane.
  • Ukuran: minangka syarat klien
  • Kain: polycotton 280G utawa Oxford 420D abot
  • Kutub: Alumnium nganggo klip plastik
  • Tutup bledug: 600G PVC
layer_4"