Babagan Kita

Babagan Kita

Camp Arcadia & Products Products Co., Ltd. didegaké ing taun 2005, sing khusus kanggo desain lan produksi Tenda Trailer, Tenda Atap, Awnings, tenda Bell, tenda Kanvas, Tenda Berkemah, lan liya-liyane. Produk kita wis diekspor menyang luwih saka 30 negara lan wilayah kayata Amerika Serikat, Inggris, Australia, Selandia Baru, Norwegia, Eropa, Amerika lan Asia Tenggara. lsp.

Sawise meh 20 taun pembangunan lan inovasi terus-terusan, Arcadia Camp & Outdoor Products Co., Ltd. dadi pabrikan tenda utama ing China sing Nduwe merek ruangan "Arcadia".

Layanan Pelanggan

karo tim teknis 8 wong, tampi pesanan OEM lan ODM, banjur bisa dadi gambar, conto. Kajaba iku, kita duwe tim sales profesional, kanthi 6 salespons, 2 sawise sales lan 2 staf pendukung sales sing mbantu ngatur pengiriman lan dokumen. Tujuane yaiku nyedhiyakake layanan profesional, tepat waktu lan konstruktif.

Kontrol Kualitas

Kontrol kualitas saka tuku material, banjur sajrone produksi. Yen wis rampung, kita bakal nyiyapake saben PC lan mriksa siji-siji, kanggo mesthekake kabeh wong duwe kualitas apik sadurunge dikirim.

Produk Kita

Tenda Cuplikan: lantai alus (7ft, 9ft, 12ft), lantai keras (mburi mburi, lempitan ngarep)
Tarub Ndhuwur Atap: tendha ndhuwur atap alus, Tenda Atap Atap Keras, Awnings
Tenda Lonceng: 3m, 4m, 5m, 6m, 7m
Kémah Kemah
Tenda Fishing: lapisan siji, gaya termal
Swag: Swag Tunggal, Swag Ganda
Etc.

Napa milih kita

1. Kita duwe tim teknis profesional, conto lan gambar bisa disesuaikan

2. Pabrik duweke luwih saka 80 buruh, buruh trampil lan berpengalaman

3. Pemeriksaan kontrol kualitas sing ketat kanggo mesthekake 100% nduweni kualifikasi

4. Macem-macem bahan kain nyakup rega lan syarat kualitas para pelanggan sing beda-beda

5. MOQ Rendah

6. Bisa bales sajrone 12 jam

beaver-academy-camp-diamonds-2