Tenda atap mobil segitiga aluminium atap T30

Katrangan singkat:

Desain A-frame sing wiyar nawakake ruang kepala sing apik banget kanggo njagong lan santai ing tendha lan ndeleng pemandangan ing sisih jendhela sing amba
Digawe saka bahan poli katun lapis 600D rip-stop ventilasi bermutu tinggi supaya sampeyan bisa dilindhungi sanajan udan lan angin paling deres


Detail Produk

Tag Produk

Cangkang keras: Cangkang keras aluminium
Tenda utama: polycotton 280G
Flysheet: 600D Oxford
Kasur: umpluk kerapatan dhuwur ketebalan 5 CM
Struktur tendha: batang dhukungan hidrolik
andha Aluminium andha telekopik
Ukuran: ditutup : 130 * 205 * 20cm
ukuran mbukak: 130 * 205 * 150cm
Kapasitas nggawa atap: 60kg
Kekandelan aluminium: 1.5mm
paku keling tahan banyu
Lapisan permukaan kanthi nyemprotake elektrostatik minangka bahan insulasi.
Karo tas sepatu loro
Paket batin
Ukuran paket: 140 * 210 * 30cm
Logo: disesuaikan

 

Cangkang aluminium 1,5mm bisa ndhukung sistem palang opsional supaya sampeyan bisa nggawa peralatan tambahan ing ndhuwur tendha. Apa mancal, papan selancar, kayak, sistem shower rak, lsp.

Nalika tenda ing atap pisanan ndhelik ing pasar, dheweke revolusioner, umume amarga tendha lan kasur sampeyan (rong prekara sing paling akeh digunakake ing ruangan) saiki disimpen ing atap sampeyan. Mesthi wae, isih ana akeh manfaate kanggo nduwe tendha atap, nanging uga akeh kontra.

Untunge, umume kekurangan iki ana gandhengane karo tendha atap alus ing atap, uga unit kanvas abot sing angel dibukak. Amarga alasan iki, Tent kita mesthi ngetutake desain hard-shell. Keuntungan saka persiyapan iki kalebu…

Desain gas-strut dibantu sing mbutuhake detik mbukak lan nutup
Tata letak entri / metu telung titik supaya sampeyan ora prelu ngrancang papan kemah ngubengi tendha sampeyan
Bentuk sing luwih aerodinamis
Sampeyan bisa nutup tendha nganggo sprei ing kamar, lan pungkasane…
Tenda Ekspedisi kita mesthi ngetutake desain cangkang keras.
Menapa kemawon, tenda kerang atos biasane tahan luwih dawa tinimbang padha karo cangkang alus, uga luwih gampang di resiki, lan luwih tahan nalika udan, salju lan kahanan cuaca sing angin.

 

 

roof top tent
roof top tent
roof top tent

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan