Tenda Top Atap Offroad Mobil 4WD

Katrangan singkat:

Kémah ndhuwur Atap Arcadia digawe kanthi bahan tahan banyu rip-stop paling awet sing bakal tahan nganti kahanan sing paling ekstrim. kanthi bagean sing dipasang universal supaya gampang dipasang langsung ing rak atap utawa bar gendheng aftermarket lan bisa disiyapake mung sawetara menit.

Minangka pabrik Tarub Top profesional, kita yakin bisa nawakake produk bermutu adhedhasar rega kompetitif.


  • Rega FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min. Jumlah Pesenan: 100 Potongan / potongan
  • Kemampuan Pasokan: 10000 Potongan / potongan saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Tenda Top Atap Offroad Mobil 4WD 

    Kémah kanthi nyaman banget

    Tarub ndhuwur gendheng nggawe sampeyan uwal saka lemah, adoh saka perkara sing nyusup lan tuwuh nalika wengi. Rasakake pemandangan sing luar biasa. Turu kaya bayi lan ngisi daya dina sing anyar kanthi nyenengake lan ngulandara.

     

    Tenda ndhuwur gendheng dadi mobil sing dadi kemah!

    Kabeh kendaraan bisa kanthi gampang dipasang ing tendha ndhuwur atap seni. Mobil, truk, SUV. Yen bisa ngatasi rak atap, bisa uga tendhangan ndhuwur gendheng.

    Model 6803
    Ukuran (Mbukak) 48 "jembaré x 84" dawa x 42 "dhuwur (1.2x2.1x1.1M)
    56 "amba x 94" dawa x 48 "dhuwur (1,4x2.4x1.2M)
    72 '' jembar x96 "dawa x 48" dhuwur (1.8x2.4x1.2M)
    76 '' jembar x96 "dawa x 48" dhuwur (1.9x2.4x1.2M)
    Kain Awak Kanvas / polyester rip-stop, Bernapas, tahan Jamur, proteksi UV, lapisan PU Waterproof
    Fly Rain / Annex 420D Polyester Oxford nganggo lapisan taped lan dilapisi PU
    Cover Plancongan Proteksi UV80 tugas berat 680g / 1200D
    Kasur Umpluk kerapatan tinggi 60mm kenthel kanthi tutup kain sing bisa dicopot / dicuci (65mm lan 70mm kanggo pilihan)
    Cagak Tiang aluminium 16mm Dia (Tiang 25mm Tiang & kain dibungkus kain kanggo pilihan)
    Andha tangga teleskopik kanggo pilihan
    Dhasar Basis Aluminium Ringan kanthi busa terisolasi lan bingkai Aluminium (basis Aluminium berlian kanggo pilihan)
    Bagéan sing Diinstal 2 lembar C Channel + sawetara bagean stainless steel
    Pilihan Kamar Annex / Skylight / YKK zipper / Alloy bracket / shoes bags / Mesh bag, lsp
    Werna Fly / Annex: Krim / Kopi / Grey / Ijo / Ireng / oranye utawa disesuaikan awak Tenaga: Beige / Grey / Green / Orange utawa khusus
    MOQ 10 pcs (supaya sampel ditrima)

    karo tim teknologi 5 wong, welcome OEM! Kirimake desain lan detail sing sampeyan karepake, mula kita bakal nindakake sing paling apik kanggo nawakake rega paling apik.

    Tendha ndhuwur gendheng kanthi kere sisih, tendha shower sisih mobil, kabeh bisa dipasang minangka sarat klien.

     

     

    photobank-(1)
    4wd-camping-vehicle-Roof-top-tent
    photobank-(7)
    photobank-(4)








  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan