6803-Pabrik pasokan langsung kemah ndhuwur atap mobil 4wd kanthi lampiran

Katrangan singkat:

Persiyapan tendha ndhuwur 6803 atap kalebu:

  • Kamar Tambahan Ekstra Gedhe Kanthi Lantai sing Bisa Dibusak lan 3 "Pintu Awning"
  • 3 Set Gugur Ekstra kanggo Lampiran "Pintu Kere"
  • Mat Anti-Kondensasi
  • 2 Kantong Sepatu Kalebu
  • Lampu LED Klebu
  • 1 Jaringan Utilitas ing sangisore dhasar amben
  • Ritsleting YKK kanggo tendha lan lampiran
  • Jendhela Langit
  • Jendela Entrance
  • Skylight khusus ing papan ing tendha, menehi cahya lan sesanti nganti 270 derajat nalika ana ing lampiran
  • Plat aluminium plate inten ireng kanggo kurang ngeruk lan insulasi sing luwih apik
  • Lapisan perak ing njero pelangi kanggo insulasi sing luwih apik uga iyub-iyub sing luwih apik. Sampeyan bakal weruh kurang cahya

  • Rega FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min. Jumlah Pesenan: 100 Potongan / potongan
  • Kemampuan Pasokan: 10000 Potongan / potongan saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Pabrik langsung nyuplai tenda atap mobil berkemah 4wd kanthi lampiran

    Uga duwe fitur liyane sing migunani banget, kayata tikar anti-kondensasi, 2 sepatu utawa tas boot, strip cahya LED kanggo madhangi area lampiran, lampu langit ing njero tendha lan siji ing njero lampiran supaya luwih cerah. Edisi paling anyar diwenehake kanthi cahya 270 ing overhang kanggo lampiran.

    Awak kanvas saka tendha ndhuwur mobil digawe saka kanvas polyester oxstost ripstop tahan air 600D nganggo lapisan taped lan lapisan PU, dadi tendha ndhuwur atap 4 musim.

    Kasedhiya karo ritsleting YKK (Utawa SBS) (kualitas paling dhuwur) kanggo RTT lan lampiran. Dasar digawe saka aluminium plat berlian sing kandel, lan kanggo ndhuwur, kasur busa kerapatan dhuwur 6CM sing kandel.

     

    Model 6803
    Ukuran (Mbukak) 48 "jembaré x 84" dawa x 42 "dhuwur (1.2x2.1x1.1M)
    56 "amba x 94" dawa x 48 "dhuwur (1,4x2.4x1.2M)
    72 '' jembar x96 "dawa x 48" dhuwur (1.8x2.4x1.2M)
    76 '' jembar x96 "dawa x 48" dhuwur (1.9x2.4x1.2M)
    Kain Awak Kanvas / polyester rip-stop, Bernapas, tahan Jamur, proteksi UV, lapisan PU Waterproof
    Fly Rain / Annex 420D Polyester Oxford nganggo lapisan taped lan dilapisi PU
    Cover Plancongan Proteksi UV80 tugas berat 680g / 1200D
    Kasur Umpluk kerapatan tinggi 60mm kenthel kanthi tutup kain sing bisa dicopot / dicuci (65mm lan 70mm kanggo pilihan)
    Cagak Tiang aluminium 16mm Dia (Tiang 25mm Tiang & kain dibungkus kain kanggo pilihan)
    Andha tangga teleskopik kanggo pilihan
    Dhasar Basis Aluminium Ringan kanthi busa terisolasi lan bingkai Aluminium (basis Aluminium berlian kanggo pilihan)
    Bagéan sing Diinstal 2 lembar C Channel + sawetara bagean stainless steel
    Pilihan Kamar Annex / Skylight / YKK zipper / Alloy bracket / shoes bags / Mesh bag, lsp
    Werna Fly / Annex: Krim / Kopi / Grey / Ijo / Ireng / oranye utawa disesuaikan awak Tenaga: Beige / Grey / Green / Orange utawa khusus
    MOQ 10 pcs (supaya sampel ditrima)

    Fitur Tenda Top Atap 6803:

    • 3-4 Kapasitas Wong (3 ing tendha, 1 diwasa bisa dipasang ing jero lampiran)
    • RT-Kamping Musim 4
    • Warna Tenda: Bisa disesuaikan
    • Body Tent Canvas digawe saka kanvas Oxford Oxford ripstop tahan air 600D nganggo lapisan taped lan lapisan PU

     

     

    photobank-(1)
    4wd-camping-vehicle-Roof-top-tent
    photobank-(7)
    photobank-(4)







  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan