Dijual Panas 2 Wong 4WD Kendaraan Atap Ndhuwur Kémah Atap Camping Mobil

Katrangan singkat:

Tendha ndhuwur gendheng alus mobil, dadi sampeyan bisa santai lan seneng ing njobo. Diproduksi saka kain bernapas poli / katun tahan lama, cetakan atap ndhuwur atap bukti banyu sing pas karo atap 4 × 4. Tangga aluminium sing bisa ditarik bisa diakses kanthi gampang. Kasur dilengkapi kasur busa kanthi kapadhetan 65mm kanthi tutup sing bisa dicopot.

Kanthi windows lan lawang sing wis disaring kanthi lengkap. anti debu lan tahan serangga.


  • Rega FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min. Jumlah Pesenan: 100 Potongan / potongan
  • Kemampuan Pasokan: 10000 Potongan / potongan saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Tarub Ndhuwur Mobil kanggo Kamping

    Tendha ndhuwur gendheng alus mobil, dadi sampeyan bisa santai lan seneng ing njobo. Diproduksi saka kain bernapas poli / katun tahan lama, cetakan atap ndhuwur atap bukti banyu sing pas karo atap 4x4 sampeyan. Tangga aluminium sing bisa ditarik bisa diakses kanthi gampang. Kasur dilengkapi kasur busa kanthi kapadhetan 65mm kanthi tutup sing bisa dicopot. Kanthi windows lan lawang sing wis disaring kanthi lengkap. anti debu lan tahan serangga.

    Model 6801-A
    Ukuran (Mbukak) 48 "jembaré x 84" dawa x 42 "dhuwur (1.2x2.1x1.1M)
    56 "amba x 94" dawa x 48 "dhuwur (1,4x2.4x1.2M)
    72 '' jembar x96 "dawa x 48" dhuwur (1.8x2.4x1.2M)
    76 '' jembar x96 "dawa x 48" dhuwur (1.9x2.4x1.2M)
    Kain Awak Kanvas / polyester rip-stop, Bernapas, tahan Jamur, proteksi UV, lapisan PU Waterproof
    Fly Rain / Annex 420D Polyester Oxford nganggo lapisan taped lan dilapisi PU
    Cover Plancongan Proteksi UV80 tugas berat 680g / 1200D
    Kasur Umpluk kerapatan tinggi 60mm kenthel kanthi tutup kain sing bisa dicopot / dicuci (65mm lan 70mm kanggo pilihan)
    Cagak Tiang aluminium 16mm Dia (Tiang 25mm Tiang & kain dibungkus kain kanggo pilihan)
    Andha tangga teleskopik kanggo pilihan
    Dhasar Basis Aluminium Ringan kanthi busa terisolasi lan bingkai Aluminium (basis Aluminium berlian kanggo pilihan)
    Bagéan sing Diinstal 2 lembar C Channel + sawetara bagean stainless steel
    Pilihan Kamar Annex / Skylight / YKK zipper / Alloy bracket / shoes bags / Mesh bag, lsp
    Werna Fly / Annex: Krim / Kopi / Grey / Ijo / Ireng / oranye utawa disesuaikan awak Tenaga: Beige / Grey / Green / Orange utawa khusus
    MOQ 10 pcs (supaya sampel ditrima)

    karo tim teknologi 5 wong, welcome OEM! Kirimake desain lan detail sing sampeyan karepake, mula kita bakal nindakake sing paling apik kanggo nawakake rega paling apik.

    Tendha ndhuwur gendheng kanthi kere sisih, tendha shower sisih mobil, kabeh bisa dipasang minangka sarat klien.

    Rasakake macem-macem produk sing terus berkembang lan terus ningkatake. Kita setya marang sampeyan lan priksa manawa sampeyan entuk layanan paling apik, produk paling apik lan jaminan babar pisan kanthi tuku.

     

     

    photobank (2)
    photobank (1)
    photobank







  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan