Kémah Ndhuwur Atap Mobil kanthi kere sisih

Katrangan singkat:

Camper Van Side Awning China 4X4 Aksesoris Ripstop Awning.

Tenda Atap Mobil Wing Awning 4wd njobo


  • Rega FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min. Jumlah Pesenan: 100 Potongan / potongan
  • Kemampuan Pasokan: 10000 Potongan / potongan saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Informasi Rincian:

    Bahan: 300D Oxford anti banyu, tahan geni, tahan lama

    Ukuran : 200x200x210cm, 150 * 200 * 210cm, 300 * 200 * 210cm opsional, uga bisa ditindakake miturut sarat klien

    Tiang : Aluminium

    Tutup: 600G Tutup debu PVC

    Annex ; Mesh lampiran lan tembok kain ora opsional

    Awning penting kanggo nggedhekake papan kendharaan ing wektu sing sithik lan Trep, nalika ana ing njaba lawang. Iki bisa dadi atap ing area panedhaan lan nutupi srengenge sing udan lan udan deres.

    Sampeyan bisa milih kain sing disenengi, poliester 420D, polycotton 208g utawa khusus.

    Kajaba iku, ana sawetara warna kanggo pilihan sampeyan, Sandstone, alami, krem, abu-abu, krim, lan liya-liyane.

    Kajaba iku, kita bisa nyithak logo menyang tendha utawa tutup debu miturut kebutuhan sampeyan.

    Kita bisa nggawe kamar sing nyaman lan anget kanthi lampiran.

    Fitur:

    Awning nggunakake rak atap Inno Racks minangka titik jangkar ing mobil lan dipasang menyang operator / salib.

    Kain teduh nduweni lapisan tahan banyu supaya bisa nyegah udan entheng.

    Bayangan sisih dipasang ing iyub-iyub utama sing dipasang dening pengikat pancing lan daur ulang lan shade iki ngidini sampeyan ngalangi srengenge saka sisih.

    Tiang, tali, lan pas sing bisa diatur dawa mbantu sampeyan ngonfigurasi lan nyiyapake iyub-iyub iki supaya tetep ing papan sing paling dibutuhake.

    Paket kalebu kere, tiang, pasak, tali, kacang-tombol, baut cekak, lan baut dawa.

    主图6

    主图7

    主图8






  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan