Atap kere sisih mobil narik papan perlindungan tarub

Katrangan singkat:

Kawat atap sing dipasang ing atap 270 derajat bisa dipasang ing sistem rak atap apa wae, koper tenda kaya iki gampang banget, sampeyan bisa ngadeg utawa lungguh kanthi santai nalika ndhelik saka srengenge utawa udan. Sampeyan uga bisa nyelehake meja lan kursi sing bisa dilipat kanggo ngaso, lan masak panganan sing enak kanggo kulawarga, iku seneng banget lan preinan sing nyenengake.


  • Rega FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min. Jumlah Pesenan: 100 Potongan / potongan
  • Kemampuan Pasokan: 10000 Potongan / potongan saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Tenda kere model 6703 nyedhiyakake area sing padhang, ing endi sampeyan bisa ngatur pawon kemah, utawa area kursi / istirahat ing tengah. Jaket kere digawe saka rip 420D oxford rip -stop, kanthi lapisan pvc kandel ing njero, sing tahan tekanan banyu 3000, anti-ultraviolet, tahan aus, anti-penuaan, lan tahan api.

    Spesifikasi:
    Jeneng Produk: kere mobil sing dipasang ing atap mobil
    Model: 270 derajat
    Ukuran Unfold: 2 × 2M / 2 × 2.5M Utawa Disesuaikan
    Kain: 420D Polyester rip-stop, tahan cetakan, proteksi UV, Lapisan PU Tahan Air / Polycotton 280g
    Cover Perjalanan: Tutup bledug 600G PVC
    Werna: Batu wedhi, alami, krem, Abu-abu, krim. lsp.
    Tiang: Tiang aluminium 22 / 25MM, kekandelan: 1MM
    Opsional: Ganti Kamar / Mesh Room / Extension / Alloy braket
    Kode HS: 6306220090
    Pelabuhan: Tianjin utawa pelabuhan ing China

    Fitur lan mupangate:

    1: pemasangan fleksibel - kurung kalebu, bisa dipasang ing rak atap sing paling kasedhiya
    2: 5 sqm udan lan wilayah sing dilindhungi srengenge
    3: persiyapan super cepet - mung mbutuhake wektu siji utawa rong menit kanggo nggawe kere
    4: bingkai aluminium ing saubenge - kanggo stabilitas maksimum lan resistensi angin
    5: Tutup plancongan tugas sing abot karo zip nglindhungi kere sampeyan saka udan lan rereget (uga minimal tahan hawa nalika nyopir)
    6: tiang corak aluminium nyuda bobot lan wektu persiyapan sakabèhé nalika stabilitas maksimal
    7: sudhut sing dikuatake nambah umur produk kanthi signifikan
    9: dhuwur nganti 2.1m, mula umume wong bisa ngadeg ing sangisore produk sing apik kanggo para nelayan sing ngrebut jupuk srengenge

    Cara Operasi kanggo referensi:
    Awning nggunakake rak atap Inno Racks minangka titik jangkar ing mobil lan dipasang menyang operator / salib.
    Kain teduh nduweni lapisan tahan banyu supaya bisa nyegah udan entheng.
    Bayangan sisih dipasang ing iyub-iyub utama sing dipasang dening pengikat pancing lan daur ulang lan shade iki ngidini sampeyan ngalangi srengenge saka sisih.
    Tiang, tali, lan pas sing bisa diatur dawa mbantu sampeyan ngonfigurasi lan nyiyapake iyub-iyub iki supaya tetep ing papan sing paling dibutuhake.
    Paket kalebu kere, tiang, pasak, tali, kacang-tombol, baut cekak, lan baut dawa.

    主图9

    主图10

    主图11

    主图12

    主图13


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan