Tenda Ndhuwur Atap Car Fiberglass Hard Shell Kanggo Campuran Lan Plancongan

Katrangan singkat:

Tenda loro-wong hard shell Arcadia, bisa nampung kulawargane telu, windows panorama gedhe, pemandangan amba. Iki kalebu papat jendhela, lapisan njero dilengkapi jaring anti-nyamuk, jendhela tendha njaba digawe saka plastik transparan, tenda yaiku perlindungan udan lan srengenge, ruangan ing njaba Pilihan pisanan kanggo tur mandhiri, ora prelu dibangun drive cepet, trep kanggo ditarik. Bingkai paduan aluminium internal, penahan tiang aluminium, tangga slub paduan aluminium, dawane cocog kanggo macem-macem model, kuat lan awet.


  • Rega FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min. Jumlah Pesenan: 100 Potongan / potongan
  • Kemampuan Pasokan: 10000 Potongan / potongan saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Jeneng Produk Tenda Ndhuwur Atap Car Fiberglass Hard Shell Kanggo Campuran Lan Plancongan
    Barang T01
    Ukurane Model A: 210 * 125 * 100cm (nyetel ukuran); 210 * 125 * 30cm (ukuran lempitan)

    Model B: 203 * 138 * 100cm (ukuran sing disiyapake);

    210 * 138 * 30cm (ukuran lempitan)

    Kapasitas 2-3 wong (2 diwasa + 1 bocah), Maksimum, 260KGS
    Kain Polycotton 280G, anti banyu, ripstop PU2000mm
    Nihan keras Bahan fiberglass, warna Ireng, warna putih iku opsional
    Werna kain Krem, abu-abu, ijo
    Kasur Kasur Busa Kapadhetan Tinggi kanthi tutup sing bisa dicopot, kekandelan 6cm
    Andha Tangga teleskopik aluminium, Tingkat muat maksimal 150KG
    Aksesoris Lampu LED, Tas Mesh
    Paket Ukuran 1PCS / Karton: 230 * 130 * 42cmGW: 75KGS
    Loading Quantity 20 pcs / 20ft, 48 pcs / 40HQ
    Kauntungan Gampang dipasang, mbukak lan nutup

    Tenda Top Atap Fiberglass outdoor arcadia ing njaba nggunakake bahan kanvas campuran ripstop 280gsm kualitas dhuwur ing tembok, saengga bisa tahan hawa. Iki nggawe 3 kali luwih tahan banyu kaya tendha lemah biasa lan bisa ngatasi badai udan paling ala tanpa ana masalah! Gabungan bahan kanvas sing kandel lan struktur tendha atap dadi luwih tenang lan luwih anget ing kahanan sing adhem lan ribut, tegese turu ing wayah wengi luwih apik kanggo sampeyan apa wae cuaca! Bahan kasebut uga wis diobati karo agen supaya tahan UV, mula uga kudu dilindhungi saka srengenge sing surem. Cangkang Lan Kuat lan Streamline Struktur cangkang kita minangka campuran bahan ABS khusus sing dikuatake kanthi lapisan fiberglass.

     

    Tenda ndhuwur atap kita duwe tampilan sing populer lan uga bisa ditindakake miturut desain klien.

    Tenda wong loro, bisa nampung kulawarga telung jendhela panorama gedhe, pemandangan amba. Iki kalebu papat jendhela, lapisan njero dilengkapi jaring anti-nyamuk, jendhela tendha njaba digawe saka plastik transparan, tenda yaiku perlindungan udan lan srengenge, ruangan ing njaba Pilihan pisanan kanggo tur mandhiri, ora prelu dibangun drive cepet, trep kanggo ditarik. Bingkai paduan aluminium internal, penahan tiang aluminium, tangga slub paduan aluminium, dawane cocog kanggo macem-macem model, kuat lan awet.

    Dirancang supaya kuwat, nanging uga cukup cahya supaya luwih gampang diangkat lan dipasang ing atap mobil. Elinga: Wangun cangkang ing versi abu-abu peteng minangka desain sing rada diowahi kanggo sing digambar, nanging isih digawe saka bahan berkualitas tinggi sing padha lan duwe mupangat sing padha karo desain cangkang versi abu-abu terang. Bukaan Lan Tutup Sedetik Tarub ndhuwur atap kita kudu nyiyapake lan dikemas ing sawetara detik kanthi sistem gas gas.

     

    Sampurna yen sampeyan asring pindhah nalika lelungan! Cocog karo Kendaraan Apa wae Sampeyan kudu bisa nyisipake Hard Shell RoofBunk ing atap kendaraan manawa sampeyan tetep bates gendheng 85cm utawa luwih, amarga iki cukup nyebarke bobote. Tenda Atap Shell Hard RoofBunk Ekstra Gedhe nduwe desain tenda atap sing gedhe lan dhuwur, saengga papan kanggo wong sing luwih dhuwur bisa lungguh nalika dibutuhake lan turu sing luwih kepenak.

    Rincian

    细节图






  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan