Desain tenda atap segitiga desain anyar 2 wong ing ndhuwur ndhuwur atap mobil

Katrangan singkat:

Sportsman duwe rong pilihan: Cangkang Ireng nganggo Kain Cameo, utawa Cangkang Abu-abu kanthi Kain Cameo.

Cangkang digawe saka fiberglass 1/4 incredibly sing awet lan tahan, kanthi resin laut sing paling dhuwur ing ndhuwur. Kain kasebut minangka kain poliester 600D, salah siji sing paling kuat ing pasar. Tahan Flammable Resistant, uga tahan banyu, UV lan Jamur. Iki nduweni jahitan, ambegan sing apik banget, ritsleting tugas abot lan uga rok sing pas karo pinggir pangkal cangkang supaya udan ora adoh saka njero.


  • Rega FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min. Jumlah Pesenan: 100 Potongan / potongan
  • Kemampuan Pasokan: 10000 Potongan / potongan saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Sportsman duwe rong pilihan: Cangkang Ireng nganggo Kain Cameo, utawa Cangkang Abu-abu kanthi Kain Cameo.

    Cangkang digawe saka fiberglass 1/4 incredibly sing awet lan tahan, kanthi resin laut sing paling dhuwur ing ndhuwur. Kain kasebut minangka kain poliester 600D, salah siji sing paling kuat ing pasar. Tahan Flammable Resistant, uga tahan banyu, UV lan Jamur. Iki nduweni jahitan, ambegan sing apik banget, ritsleting tugas abot lan uga rok sing pas karo pinggir pangkal cangkang supaya udan ora adoh saka njero.








  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan